Zanimljivosti: Četiri tipa frajera za izbjegavanje

22. ruj 2012.

Četiri tipa frajera za izbjegavanje

Da li spoljni izgled govori o karakteru i stanju duha? Da, naravno. Ali, treba zagrebati i ispod površine da biste stekli pravu sliku...

Evo male analize: 

ADRENALINSKI ZAVISNIK 
Pitate se kako da podignete adrenalin ovakvom frajeru. Pozovite ga na paraglajding ili neki ekstremni sport. A, ako želite da potpuno poludi za vama morate pratiti njegov tempo, trebaće vam mnogo energije. On, jednostavno, živi 300 na sat i njegov životni maraton ne prestaje. Eventualno u kasnim tridesetim prelazi u triatlon. Mislite da ga tada možete stići? Možda, ali samo pod uslovom da nabavite padobran. 


UGLAĐEN MAMIN SIN 
Šta prvo pomislite kada vidite ovog frajera? Konačno! Normalan, zgodan tip, koji stoji čvrsto na zemlji i zna šta hoće, ali... i on ima male tajne: provodi više vremena ispred ogledala i u kupatilu nego vi, a ispod njegovog „kežual“ looka krije se kombinacija koju najviše voli njegova mama. Kada „loši momci“ u diskoteci krenu u osvajanje, on pijucka svoj koktel i razmišlja o tome kako će možda jednog dana neka od tih zgodnih cica njemu prići. Dečko, probudi se. 

OPERATIVAC 

Njegov stav govori više od hiljadu riječi. On je preduzimljiv, energičan i brzo prelazi sa riječi na djelo. Tip koji malo priča, a puno radi. I rezultati ne izostaju. Na svakom polju. On postiže sve i čini vam se da ima više lica. Na poslu je radnik godine, u kući lijepo vaspitani sin, a u noćnom klubu Kazanova koji zrači samopouzdanjem. Na prvi pogled, dobar plijen. I već se pitate šta sada njemu fali. Samo ćemo vam reći da imate posla sa opasnim igračem. I zato oprezno. Ne nasjedajte na njegove trikove kojima će pokušati da vas pobijedi, jer takav tip ne zna da gubi. 

RADOHOLIČAR 
Ovog frajera nećete nikada vidjeti bez odijela i kravate. Baš čudno, s obzirom na to da se u njegovom životu sve vrti oko i u kancelariji. Ona je njegovo utočište. Mjesto u kome radije provodi vrijeme nego u noćnom klubu. Pitate se kako onda izgleda veza sa njim. Surova istina glasi: Novac je jedina ljubav njegovog života. A, šta ste onda vi u toj priči? Samo ljubavnica. U tom slučaju ne preostaje vam ništa drugo nego da se naoružate strpljenjem i borite sa svim tim nulama. Srećno! 


Nema komentara:

Objavi komentar